Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, gewaschen
- 1300 g Wasser
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Salz
-
5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 130 - 150 g Babyspinat, frisch
- 30 - 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ - ½ TL Kümmel, gemahlen (siehe Variation)
- Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45min
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2 Std. 10 Min
Kohlsuppe mit Tofu
1 Std. 45 Min
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45min
Grüne Gemüsesuppe
35min
Minestrone mit Kichererbsen
45min
Linsen mit Mangold und Speck
30 Min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.
Grünes China-Gemüse
30 Min
Bohneneintopf mit Gerste
40 Min