Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, gewaschen
- 1300 g Wasser
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Salz
-
5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 130 - 150 g Babyspinat, frisch
- 30 - 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ - ½ TL Kümmel, gemahlen (siehe Variation)
- Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 Std. 15 Min
Orientalische Linsensuppe
30 min
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45 min
Minestrone mit Kichererbsen
45 min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 godz.
Bohneneintopf mit Gerste
40 min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 godz.
Tomaten-Curry-Suppe mit Kichererbsen
13h 10min
Orientalische Linsensuppe
30 min