Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, gewaschen
- 1300 g Wasser
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Salz
-
5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 130 - 150 g Babyspinat, frisch
- 30 - 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ - ½ TL Kümmel, gemahlen (siehe Variation)
- Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Süßkartoffelsuppe mit Sternanis
40min
Orientalische Linsensuppe
30 min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 min
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45 min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Orientalische Linsensuppe
30 min
Minestrone mit Kichererbsen
45 min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35 min
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2h 10min