Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les palourdes
- 1000 g de palourdes
La chaudrée
- 100 de vin blanc sec
- 350 g d'eau
- 150 g d'échalotes
- 120 g de poireau, émincé finement (2 mm)
- 120 g de carotte, coupée en rondelles
- 150 g de lardons
- 1 feuille de laurier
-
2
c. à café de thym frais
of 2 c. à café de thym déshydraté - 400 g de pommes de terre, coupées en dés d'1 cm
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1025.2 kJ / 245.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20 Min
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13 Std. 20 Min
Huîtres de Cancale au beurre blanc
55min
Bisque de homard au paprika
1小时 20 分钟
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1h
Cobbler aux pêches
2h 35min
Téquila sour (Métrique)
10 min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 Min
Cari de Poulet Parfumé (Métrique)
1h
Focaccia aromatisé aux flocons de sel de mer (TM5/6 Metric)
1h 40min
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1h
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5min