Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les palourdes
- 1000 g de palourdes
La chaudrée
- 100 de vin blanc sec
- 350 g d'eau
- 150 g d'échalotes
- 120 g de poireau, émincé finement (2 mm)
- 120 g de carotte, coupée en rondelles
- 150 g de lardons
- 1 feuille de laurier
-
2
c. à café de thym frais
of 2 c. à café de thym déshydraté - 400 g de pommes de terre, coupées en dés d'1 cm
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1025.2 kJ / 245.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules sauce Alfredo
45 Min
Herbes salées
15min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Côtes levées aigres-douces (TM5/6 Metric)
30min
Soupe de moules à la citronnelle
40 Min
Soupe aux boulettes de poulet et crevettes
45 Min
Crabe farci aux herbes
1 godz. 20 min
Fregola aux coques et petits pois
50min
Raviolis de crevettes
50min
Soupe miso, fruits de mer au saké et riz
1 Std. 10 Min
Tom Yam
30min
Pétoncles marinières
40 Min