Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les palourdes
- 1000 g de palourdes
La chaudrée
- 100 de vin blanc sec
- 350 g d'eau
- 150 g d'échalotes
- 120 g de poireau, émincé finement (2 mm)
- 120 g de carotte, coupée en rondelles
- 150 g de lardons
- 1 feuille de laurier
-
2
c. à café de thym frais
of 2 c. à café de thym déshydraté - 400 g de pommes de terre, coupées en dés d'1 cm
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1025.2 kJ / 245.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bols de smoothie vert (Matthew Kenney)
15 min
Ravioli au porc haché et bouillon
40 min
Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)
20 Min
Scotch broth (bouillon écossais)
1 Std.
Soupe miso aux légumes
40 min
Soupe miso aux légumes
30 Min
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15min
Soupe Pho
40 min
Lapin à l'ananas et à la vanille
1 Std.
Huîtres et granité à la lime
Keine Bewertungen
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13h 20min
Coquilles Saint-Jacques poêlées avec sauce carotte, gingembre et noix de coco (Hestan Cue™)
40 min