Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 800 g de courgettes bio, coupées en trois
- 1 c. à café de sel
- 70 g d'amandes décortiquées
- 1 gousse d'ail
- 30 g de parmesan, coupé en dés
- 25 g de graines de chia
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- du poivre moulu
La sauce tomate
- 2 gousses d'ail
- 200 g de tomates concassées en conserve, égouttées
- 40 g de concentré de tomate
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- du sel
- du poivre moulu
L'huile à l'ail
- 4 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de piment d'Espelette
- 1 pincée de sel
La garniture
- 50 g de fromage râpé
- feuilles de roquette, pour la finition
- pesto de basilic, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1650 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche sans gluten
2h 15min
Mix de farines sans gluten
5 min
Farine de riz
5 min
Pain sans gluten au riz grillé
3h 30min
Crème soyeuse au tofu et chocolat corsé
6 Std. 15 Min
Muffins apéritifs sans gluten
50min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Blinis aux courgettes sans gluten
25 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30 min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15 min