Pizza sans gluten à base de courgette

Pizza sans gluten à base de courgette

4.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 50min
4 parts

Ingrediënten

La pâte
  • de courgettes bio, coupées en trois
    800 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'amandes décortiquées
    70 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de parmesan coupé en dés
    30 g
  • de graines de chia
    25 g
  • d'origan déshydraté
    2 c. à café
  • du poivre moulu
La sauce tomate
  • d'ail
    2 gousses
  • de tomates concassées en conserve égouttées
    200 g
  • de concentré de tomate
    40 g
  • d'origan déshydraté
    1 c. à café
  • du sel
  • du poivre moulu
L'huile à l'ail
  • d'ail
    4 gousses
  • de persil frais équeutés
    5 brins
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de piment d'Espelette
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
La garniture
  • de fromage râpé
    50 g
  • feuilles de roquette pour la finition
  • pesto de basilic (optioneel) pour la finition

Voeding per 1 part

Calorieën 395 kcal / 1650 kJ
Eiwitten 16 g
Vetten 28 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...