Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 blanc d'œuf
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 160 g de chou frisé kale
- 2 gousses d'ail
- 15 g de jus de citron
- 1 c. à soupe bombée de tahini
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés et rincés
- 60 g d'eau
- 100 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 1 avocat, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 868.5 kJ / 207.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 369.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de lentilles vertes au lait de coco, carottes et épinards
40min
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1 Std. 10 Min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50min
Riz au pak-choï et jambon
40min
Salade de pomme et de fenouil au sésame grillé
20min
Salade d'épeautre aux asperges
55min
Salade de fenouil et pomme
20min
Soupe de gyozas
1h
Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives
25min
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h