Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 blanc d'œuf
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 160 g de chou frisé kale
- 2 gousses d'ail
- 15 g de jus de citron
- 1 c. à soupe bombée de tahini
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés et rincés
- 60 g d'eau
- 100 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 1 avocat, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 868.5 kJ / 207.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 369.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de nouilles au tofu fumé, épinards et champignons de Paris
35 min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1 godz. 10 min
Curry végétarien
45 min
Buddha bowl au quinoa et légumes variés
24h
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55 min
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1h
Choux farcis au quinoa rouge
1h 5min
Croquettes au cresson et dip au yaourt
1 godz. 20 min
Falafels sauce tomate et lait de coco
9 Std.
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40 min
Potée végétarienne
1h
Salade asiatique de brocoli et chou romanesco
30 min