Amok (Papillote de poisson)

Amok (Papillote de poisson)

4.7 14 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
6 portions

Ingrediënten

  • 1 tige de citronnelle fraîche coupée en tronçons
  • 50 g d'échalotes
  • 1 piment doux, épépiné
  • 10 g de galanga
  • 3 feuilles de kaffir
  • 350 g de lait de coco (1 boîte)
  • 600 g de poisson coupé en dés
  • 20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • 6 feuilles de bananier (voir "Conseil(s)")
  • 200 g de feuilles d'épinards frais
  • 200 g de chou chinois émincé
  • 30 g de cacahuète, grillée et salée
  • 12 feuilles de basilic thaï frais
  • 300 g de riz thaï
  • 1000 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 25.8 g
Calorieën 1765.3 kJ / 420.2 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 42.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...