Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ - 2 tbsp red chilli powder, adjust to taste
- 50 g black soy powder
- ½ tsp ground turmeric
- 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 1 tbsp 3-booster powder (see tip)
- 2 tsp minced fresh ginger, adjust to taste
- 1 ½ tsp rock salt
- 300 g firm bean curds (taukwa), cut in big chunks (3-5 cm)
- 80 g water
- 10 g molasses powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Sambal Petai Prawns
20 min
Nyonya Steamed Fish
45min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Chai Buey
1h 45min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Salted Chicken
5h 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Yasai Yaki
25min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min