Compatibele versies
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de berberechos frescos
- 1 cucharada de sal
- 25 g de cebolla
- 250 g de puerro en trozos de 2 cm
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 75 g de patata cortada en trozos
- 500 g de caldo de ave
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 450 g de ramilletes de brócoli
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 461 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 5.9 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 min
Brócoli y patatas con salsa de queso
30 min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Acelgas y ajetes con huevos
40 min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 min
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50 min
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1 godz. 10 min
Brócoli con salsa de garbanzos
30 min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1 godz. 20 min
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25 min