Compatibele versies
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de berberechos frescos
- 1 cucharada de sal
- 25 g de cebolla
- 250 g de puerro en trozos de 2 cm
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 75 g de patata cortada en trozos
- 500 g de caldo de ave
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 450 g de ramilletes de brócoli
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 461 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 5.9 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Brócoli y patatas con salsa de queso
30min
Guisantes con jamón y huevos poché
25 min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25 min
Coliflor salteada para dos
25 min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20min
Brócoli con salsa de garbanzos
30min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35min