Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar disueltas en un poco de agua
-
200
g de brandy
of 200 g de vino blanco - 50 g de agua (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 973 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 24.36 g
- Koolhydraten
- 7.48 g
- Vetten
- 10.28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de tomate
40 Min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Albóndigas en salsa española
55 min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Salsa vizcaína
40 Min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Pudin de pescado
2h 15 min
Pollo en pepitoria
45 min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min