Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar disueltas en un poco de agua
-
200
g de brandy
of 200 g de vino blanco - 50 g de agua (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 973 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 24.36 g
- Koolhydraten
- 7.48 g
- Vetten
- 10.28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Bizcocho de yogur
1 Std. 40 Min
Bechamel
15min
Salsa de tomate
40min
Albóndigas en salsa española
55 min
Besugo a la espalda
25 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Foie de pato
33h
Natillas
40min
Salsa vizcaína
40min
Fumet de pescado y gambas
20 min