Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar disueltas en un poco de agua
-
200
g de brandy
of 200 g de vino blanco - 50 g de agua (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 973 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 24.36 g
- Koolhydraten
- 7.48 g
- Vetten
- 10.28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Vinagreta de pimientos
5min
Salsa de tomate
40min
Champiñones o setas al ajillo
20 Min
Coliflor con bechamel
55min
Almejas a la marinera
30 Min
Guisantes con jamón
30 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 godz. 15 min
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min