Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vichyssoise de calabacín
- 250 g de puerros en rodajas (solo la parte blanca)
- 1 diente de ajo
- 20 g de mantequilla en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de calabacín con piel en trozos
- 1 patata (aprox. 100 g) en trozos
-
500
g de caldo de verduras
of 500 g de caldo de pollo - 150 g de leche
Huevos mollet
- 250 g de agua
- aceite
- 6 huevos
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
Chips de calabacín
- 150 g de calabacín con piel, en rodajas de 1-2 mm
- 100 g de leche
- 40 g de pan rallado
- 20 g de queso parmesano rallado
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1013 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 427.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Crema de guisantes
30 Min
Crema de calabacín y aguacate
30 Min
Vichyssoise
2u. 20min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 Min
Crema de calabaza con curry
35 Min
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 Min
Crema parmentier de setas shiitake
35 Min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 Min
Crema de judías verdes
35 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 Min