Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
-
2
ramitas de menta fresca (solo las hojas)
of 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) - 50 g de aceite de oliva
- 800 g de carne picada de cordero
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 60 g de pan rallado
- 1 cucharadita de orégano seco
- 2 - 3 cucharadas de harina de trigo (para rebozar)
- 100 - 200 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1164 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ternera teriyaki con arroz
1h 40min
Blanqueta de ternera (Blanquette de veau)
1h 5min
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2h 30min
Gominolas de cava
4hod. 30min
Pollo salteado con anacardos (Kung Pao) - China
35min
Tarta de hojaldre y cordero - Líbano
1h
Brazo de bacalao
1 Std. 30 Min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1h
Tayín de dorada
1h
Chawan mushi (flan salado japonés)
35min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1 Std. 30 Min
Guiso senegalés de pollo
1h