Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 50 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour l'ensemble Varoma
- 400 g de tomates concassées en conserve, non égouttées
- 50 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 - 250 g de filets de plie, surgelés (2 filets. Voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 Min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 Min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 Min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 Min
Barbue façon meunière
50 Min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45 Min
Filet de truite saumonée à la sauce sublime
35 Min
Couscous de rouget aux poivrons
30 Min
Papillotes de saumon, coriandre et citronnelle
25 Min
Blanquette de cabillaud
55 Min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 Min