Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 50 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour l'ensemble Varoma
- 400 g de tomates concassées en conserve, non égouttées
- 50 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 - 250 g de filets de plie, surgelés (2 filets. Voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Ratatouille
40 Min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35min
Saumon au fenouil
40 Min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Saumon au caviar rouge, sauce à la vodka
55 min
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1 Std.
Espadon, écrasé de pommes de terre
45min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1 Std.