Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite
- 2 dientes de ajo
- 200 g de vino blanco
- 2 pastillas de caldo de ave
- 2 magrets de pato con piel sin hueso (500-600 g) cortados en trozos de 3 cm
- 100 g de chorizo en rodajas
- 100 g de dados de beicon
- 800 g de agua
- 350 g de arroz blanco de grano largo
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2774 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 41.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de ave
40min
Blanqueta de ternera (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30min
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1 Std. 10 Min
Pappardelle con ragú de cordero
45min
Picantones a la brasa con glaseado agridulce y ensalada Waldorf
1 godz. 5 min
Sopa de tomate
30min
Albóndigas de cordero con menta (Keftethes)
30min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1h
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1 Std. 30 Min
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30min