Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 1 cucharadita de pimentón
- 225 g de caldo de pescado
- 2 hojas de laurel secas
- 500 g de patatas (en rodajas de 3-4 mm)
- 800 g de lomos de rape sin piel ni hueso (en dados de 3-4 cm)
- 75 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Caldo gallego exprés
30 Min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35 Min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45 Min
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min
Rape a la jardinera
40 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Arroz con rape y gambas
30 Min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Lentejas con calamares
2h 50min
Estofado de ventresca de bonito
40 Min
Merluza a la gallega
40 Min