Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pan blanco
- 50 g de leche
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel y sin espinas)
Bechamel
- 300 g de leche
- 200 g de nata
- 60 g de harina de trigo
- 60 g de mantequilla (y un poco más para gratinar)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 - 3 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1608 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 24.95 g
- Vetten
- 24.15 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Bacalao en salsa verde
30min
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1 Std. 10 Min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 Std.
Pudin de bacalao
2 Std. 30 Min
Bacalao dorado
25 Min
Bacalao mozárabe
50min
Bacalao fresco con crema de huevo
30min
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min