Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 1000 g de berberechos frescos
- agua
- 5 cucharaditas de sal
- 70 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
-
16 - 20
ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
of 16 - 20 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) - 20 g de aceite de oliva
- 250 g de agua
- 75 g de leche entera
- 90 g de harina
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Masa
- 250 g de harina
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de mantequilla
Montaje
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 3 huevos batidos
- 200 - 250 g de pan rallado
- 500 - 600 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 678 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillas de cerdo a la brasa con salsa de mostaza y miel y ensalada
1 godz. 30 min
Croissant de brioche y hojaldre bicolor
5 Std.
Cerdo asado crujiente con verduras y salsa de sidra (MEATER)
2 godz. 20 min
Chuletas de cordero con patatas panadera (HESTAN CUE)
35min
Pastel de crêpes con mousse de mango
5h 20min
Bogavante en salsa Newburg
1 godz. 15 min
Conserva de tomates cherry
1 godz. 30 min
Pato a la naranja
3h 20 min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Tartaletas con panna cotta y cerezas
2h 45min
Empanadillas de Lorca
2 godz.
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45min