Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Congrio
- 6 filetes de congrio sin piel y sin espinas (120 g c/u aprox.)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 20 g de aceite de oliva
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
Fondo de pescado
-
la cabeza del congrio
of 2 pastillas de caldo de pescado (para 0,5 l) - 100 g de cebolla cortada en cuatro
- 90 g de zanahoria cortada en cuatro
- 3 ramitas de perejil fresco
- 1 ramita de apio
- 1 hoja de laurel
- 1 ramita de tomillo
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- 800 g de agua
- 500 g de vino blanco
Sofrito
- 30 g de aceite de oliva
- 180 g de cebolla blanca cortada en pluma
- 2 dientes de ajo sin la raíz, cortados en dos
Armado
- 150 - 200 g de tomates en conserva, sin pepas cortados en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de ají de color o paprika
- 360 g de papas peladas y cortadas en rodajas de 3 mm
- 2 pellizcos de sal
-
2
ramitas de cilantro fresco, solo las hojas
of perejil fresco, solo las hojas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1534 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plateada al jugo
3h 40min
Pebre
20 Min
Sopaipillas chilenas
45min
Manjarate
3h 40min
Queque de zanahoria y naranja
2 Std. 15 Min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Charquicán con charqui
1h 10 min
Pastelera de choclo
1h
Chupe de locos
1 godz. 20 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Sofrito chileno
20 Min
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min