Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hidratación de los porotos
- 300 g de porotos negros secos
- 1000 g de agua
Tocino crocante
- 4 láminas de tocino
Crema de porotos
- 250 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de apio en trozos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo sin la raíz
- 20 g de aceite de oliva
- 900 g de agua
- 40 g de concentrado de tomate
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon (opcional)
- 10 g de jugo de limón recién exprimido (opcional)
- 125 g de crema de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 913 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Charquicán con charqui
1h 10min
Cremoso de mote
1 godz. 20 min
Cazuela de porotos con rabas y camarones
6 Std. 10 Min
Guiso de cochayuyo
14 Std.
Porotos granados con mazamorra
1 godz. 15 min
Queque de zanahoria y naranja
2h 15min
Puré de betarragas
1 godz.
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Empanada de pino al horno
4 godz.
Queque clásico
1 godz. 20 min
Pastelera de choclo
1 godz.
Panqueques con dulce de leche
1 godz. 15 min