Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hidratación de los porotos
- 300 g de porotos negros secos
- 1000 g de agua
Tocino crocante
- 4 láminas de tocino
Crema de porotos
- 250 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de apio en trozos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo sin la raíz
- 20 g de aceite de oliva
- 900 g de agua
- 40 g de concentrado de tomate
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon (opcional)
- 10 g de jugo de limón recién exprimido (opcional)
- 125 g de crema de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 913 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Pastel de papas con pino de berenjenas
1h 20min
Sofrito chileno
20 min
Plateada al jugo
3 Std. 40 Min
Charquicán con charqui
1h 10min
Tortilla de coleslaw
25 min
Carbonada
1h 15min
Crema de zapallito italiano
50min
Pastelera de choclo
1h
Pebre
20 min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 min