![Guiso de cochayuyo Guiso de cochayuyo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0006f2a5-2a2f-4ba9-b8b1-7349d681169e/Derivates/7afc6e34-7964-4878-a633-354ab9dfda89.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hidratación del cochayuyo
- 50 g de cochayuyo deshidratado troceado en cubos de 2 cm
- 1500 g de agua
Papas asadas
- 20 g de mantequilla
- 1000 g de papas peladas, cortadas en cubos de 2 cm
- 2 cucharaditas sal
- 20 g de aceite de oliva
Guiso y armado
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 50 g de pimentón rojo en trozos
- 50 g de pimentón verde en trozos
- 100 g de zanahorias en trozos
- 1 diente de ajo cortado en dos y sin la raíz
- 1 cucharadita de ají de color o paprika
- ½ cucharadita de pimienta
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de zapallo camote sin piel y cortado en cubos de 2 cm
- 500 g de agua
- 50 g de vino blanco
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de orégano
- 200 g de arvejas
- 160 g de queso mantecoso rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1980 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 23.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min
Charquicán con charqui
1 Std. 10 Min
Empanada de pino al horno
4h
Pisco sour
10 min
Pastafrola de membrillo con nueces
2 godz. 20 min
Crema marmoleada de garbanzos y espinacas
40min
Queque de zanahoria y naranja
2 Std. 15 Min
Crema de zapallito italiano
50min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Pan amasado
55 Min
Cremoso de mote
1h 20min
Sopaipillas chilenas
45min