Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
-
125
g de tomate triturado en conserva
of 125 g de puré de tomate - 125 g de zanahorias en rodajas de 1 cm
- 125 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
-
400
g de porotos blancos secos remojados previamente 5 horas mínimo
of 400 g de garbanzos secos remojados previamente 5 horas mínimo - 400 g de agua
- 1 cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharada de aceite
- 500 g de rabas de calamar frescas (o descongeladas)
- 1 cucharadita de pimienta de Cayena molida
- 300 g de camarones pelados
- perejil fresco picado para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 863 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Mermelada de frutillas
1h 5min
Goulash
1h
Carbonada
1h 15min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1h
Locro
25hod. 15min
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Hamburguesa de porotos azuki
1h 30min
Crema de porotos negros
13h 10min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Crema de zapallito italiano
50min
Panqueques con dulce de leche
1h 15min