Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
-
125
g de tomate triturado en conserva
of 125 g de puré de tomate - 125 g de zanahorias en rodajas de 1 cm
- 125 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
-
400
g de porotos blancos secos remojados previamente 5 horas mínimo
of 400 g de garbanzos secos remojados previamente 5 horas mínimo - 400 g de agua
- 1 cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharada de aceite
- 500 g de rabas de calamar frescas (o descongeladas)
- 1 cucharadita de pimienta de Cayena molida
- 300 g de camarones pelados
- perejil fresco picado para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 863 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Panqueques con dulce de leche
1h 15min
Crema de porotos negros
13 Std. 10 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Sopa de pollo de invierno
1hod.
Locro
25 godz. 15 min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Torta cheesecake raw
12h 20 min
Estofado de pollo con chorizo y papas
45 min
Carbonada
1h 15min
Polenta gratinada
45 min
Jugo de arándanos y naranja
Geen beoordelingen
Crema de zapallito italiano
50 Min