Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 45 ½ oz water, divided, plus extra to soak
- 35 oz Chinese white radishes/turnips, peeled, cubed (1 in.)
- 1 tbsp olive oil, plus extra to grease and pan fry
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground white pepper, to taste
- scallions, to garnish
- fresh red chilies, chopped, to garnish
- Chinese chives, to garnish
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 331 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Cream of Lotus
40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26sa 50 dk
Authentic Meat Floss
1h 40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Yam Rice
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Soy milk
24j 30 menit