Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 439 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Gemüseeintopf Ägäis
50min
Weiße Bohnen mit Salbei
14h
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14h
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Bohnenpüree
10 Min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50min
Melanzani-Gemüse mediterran
35min