Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 230 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g farinha integral
- 300 g farinha tipo 65
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 700 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 150 g feijão-verde descongelado
- 150 g queijo mozarela fresco
- 150 g queijo-creme
- 10 g leite
- 1 pitada de pimenta
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ regar
- 50 g molho pesto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3067 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pataniscas de feijão-frade com puré de nabo e batata-doce
1h
Creme de lentilhas picante com seitan
35min
Pão ázimo de grão e patê de legumes com caril
50min
Caril de lentilhas
40min
Sopa picante de couve-flor
30min
Pão de alecrim e feta
25min
Hambúrgueres de lentilhas e cenoura com molho schug
20min
Tacos de lentilhas com molho especial
4 Std. 30 Min
Pasta de avelã e sementes de girassol
8 Std. 10 Min
Pão norueguês
55min
Empadão de cogumelos e castanhas
1 Std. 35 Min
Sopa e tofu com legumes
45min