Malfatti bergamaschi

Malfatti bergamaschi

4.3 64 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

Malfatti
  • 700 g di acqua
  • 2 pizzico di sale
  • 600 g di spinaci freschi in foglia
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 90 g di burro
  • 200 g di ricotta fresca
  • 3 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 150 - 180 g di farina tipo 00
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 50 g di burro sciolto

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 25.3 g
Calorieën 2962 kJ / 708 kcal
Vetten 49.1 g
Vezels 3.9 g
Koolhydraten 41.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...