Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Malfatti
- 700 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 600 g di spinaci freschi in foglia
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 90 g di burro
- 200 g di ricotta fresca
- 3 uova
- 150 - 180 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di burro sciolto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2962 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 49.1 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1ωρ.
Gnudi toscani
40 λεπτ.
Spatzle agli spinaci
1ωρ.
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1ωρ.
Spatzle verdi alla carbonara
1ωρ.
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 λεπτ.
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi di polenta
25min