Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45min
Gazpacho
15min
Zuppa vietnamita (Pho)
2h 30min
Smoothie agli spinaci, banana e ananas
10min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Vellutata di mais
20min
Salsa satay
20min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30min
Crema di barbabietole con crostini al formaggio e cipolle caramellate
50min
Lenticchie all'indiana
35min
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30min