Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caipirinha
10 min.
Guacamole allo spumante con caviale
10 min.
Salsa di melanzane Bhurta
35 λεπτ.
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 λεπτ.
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Chicken Ramen
14h 40min
Ramen
14ωρ. 30 λεπτ.
Hummus di castagne a l'orientale
3h
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Zuppa di miso con soba
55min
Pão de queijo
1hod.