Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al pistacchio
- 50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 50 g di zucchero
- 15 g di olio di semi di girasole
- 200 g di mascarpone
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di colorante alimentare verde in polvere
- 1 cucchiaino di aroma di pistacchio
- 200 g di lamponi freschi, lavati
Glassa di zucchero
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1535 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glassa di zucchero
10 min
Bignè al tiramisù
4h
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10 min
Crema al burro al cacao
10 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10h 30min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Caramello fango
20 Min
Éclair alla crema di limone
4h
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min