Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al pistacchio
- 50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 50 g di zucchero
- 15 g di olio di semi di girasole
- 200 g di mascarpone
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di colorante alimentare verde in polvere
- 1 cucchiaino di aroma di pistacchio
- 200 g di lamponi freschi, lavati
Glassa di zucchero
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1535 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8 godz. 20 min
Ketchup di zucca
Keine Bewertungen
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Keine Bewertungen
Crêpes
1 Std. 20 Min
Bubble tea
1 Std. 20 Min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12u.
Mini cheeseburger
2 godz. 40 min
Segreto federiciano
2 Std. 30 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Mousse allo yogurt
2 godz. 40 min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10 Min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min