Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Pralinato di mandorle e nocciole
- 90 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 65 g di nocciole sgusciate non pelate
- 65 g di mandorle, sgusciate e non pelate
Crema mousseline
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1361 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Choux
2j
Salsa olandese
30 min
Éclair ciocco-caffé
12 Std.
Éclaires al cioccolato
4 godz. 50 min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Torta Red velvet
3sa
Lemon meringue pie
3sa
Crema mousseline
1j
Paris Brest
3h 30min
Cotton Japanese cheesecake
2j
Red velvet cake
1 Std. 15 Min