Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Crema al cioccolato e caffè
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- ½ cucchiaino di caffè solubile
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Glassa di zucchero
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1428 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
American cookies
30 Min
Churros
40 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 Min
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Sopapillas
1h 10min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Macaron al cioccolato
24h