Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Crema di caramelle alle fragole
- 400 g di latte
- 170 g di caramelle gommose alla fragola
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 3 uova
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
- caramelle gommose alla fragola, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 527 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Torta Bicerin
30min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3h 25 min
Glassa al burro
10 min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Pink velvet cake
7 godz. 20 min
Torta Sacher bianca
2 Std. 15 Min
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12h
Mousse al pistacchio (TM6)
3 godz.
Éclair come un Paris-Brest
5 godz.
Cioccolato plastico
12h