Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache al cioccolato bianco
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 2 fogli di gelatina (da 4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Copertura rossa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 70 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1749 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 31.7 g
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3h
Glassa al cioccolato
20 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Bignè al tiramisù
4h
Macaron al cioccolato
24h
Bignè con frutti canditi
6h 30min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Rotolo decorato
1 godz. 5 min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Bignè al cioccolato
3h
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min