Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache al cioccolato bianco
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 2 fogli di gelatina (da 4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Copertura rossa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 70 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1749 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 31.7 g
Alternatieve recepten
Bon bon ripieni di toffee
2h 30min
Bubble tea
1h 20min
Bignè menta e cioccolato
4h
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12 godz.
Pavé brasiliano alle banane
1 Std. 25 Min
Semifreddo al caramello salato
11 godz.
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Cannoncini alla crema
3 Std.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min