Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di agnello all'aglio
1 Std.
Crema pasticcera
15min
Galette des rois al cioccolato
2 Std. 30 Min
Éclair come un Paris-Brest
5ωρ.
Cupolette al limone
9hod.
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5sa 30 dk
Crostata meringata all'arancia
30 Min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Bomboloni salati
3h 20min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min