Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bon bon ripieni di toffee
2hod. 30min
Glassa al cioccolato
20 min
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Éclaires al cioccolato
4 godz. 50 min
Crema pasticcera
15 min
Pan di Spagna
1h 50min
Profiterole bianco
3h 15min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12 Std.
Cassata gelato
11h 20min
Crema tartufo
12h 20 min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2hod.