Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna montata
10 min
Crema pasticcera
15 λεπτ.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Piccole pastiere
2h
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5 godz. 30 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Bignè menta e cioccolato
4h
Babà napoletano
3h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Pappardelle ripiene di piselli
2h 25 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min