Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartufi con cuore al cocco
6h 50 phút
Crema pasticcera
15 min
Profiteroles
2 godz.
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 godz.
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Lemon meringue pie
3h
Profiteroles al limone
1h 45min
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Crema tartufo
12h 20min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min