Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Mousse cocco e vaniglia
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 250 g di latte di cocco
- 3 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 80 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
Glassa di zucchero
- di acqua, 10% del peso della pasta di zucchero
- cocco disidratato grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1823 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 27.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 Min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Donuts
4h 25min
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Mini éclair ai lamponi
3h
Yogurt mousse cake all'arancia
17h 20min
Udon con salsa di miso e pollo
2h 45 min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35 min
Blueberry cupcake
1 Std. 55 Min