Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- 5 uova
- 150 g di zucchero
- 15 g di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 175 g di farina integrale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 5 cucchiai di acqua calda (non bollente)
Crema di champagne
- 8 fogli di gelatina neutra
- 1 lime, il succo e la scorza grattugiata
- 3 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero + q.b. per gli acini d'uva
-
200
g di Champagne
of 200 g di Prosecco - 300 g di panna, qualsiasi tipo
- 250 g di uva rossa o bianca
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1196 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Focaccia primavera
3 Std.
Praline con liquore alla mandorla
1h
Frittelle di riso
1h
Panini morbidi dolci
1h 30min
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9u. 30min
Sospiri sardi (senza glutine)
1h
Torta al limone
55min
Granita al limone
13u.
Torta soffice all'arancia
1h 30min
Arancini di riso
3h 5min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min