Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- 5 uova
- 150 g di zucchero
- 15 g di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 175 g di farina integrale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 5 cucchiai di acqua calda (non bollente)
Crema di champagne
- 8 fogli di gelatina neutra
- 1 lime, il succo e la scorza grattugiata
- 3 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero + q.b. per gli acini d'uva
-
200
g di Champagne
of 200 g di Prosecco - 300 g di panna, qualsiasi tipo
- 250 g di uva rossa o bianca
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1196 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies
1 Std.
Confettura di cipolle rosse
25 min
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10min
Pan di Spagna panna e fragole
2h
Crema al limone con fragole
30 min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1h 20min
Torta all'arancia e crema tropicale
2h 35min
Scarcedda lucana
2h
Torta pere e zenzero (TM6)
40 min
Pane tartaruga
20 Std.
Torta di marzapane (Simnel Cake)
3 Std.
Impasto base per pane
1 Std.