Torta alla crema champagne

Torta alla crema champagne

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 20min
12 fette

Ingrediënten

Torta
  • 5 uova
  • 150 g zucchero
  • 15 g di zucchero vanigliato
  • 1 pizzico di sale
  • 175 g di farina integrale
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere
  • 5 cucchiai di acqua calda (non bollente)
Crema di champagne
  • 8 fogli di gelatina neutra
  • 1 lime il succo e la scorza grattugiata
  • 3 tuorli d'uovo
  • 100 g zucchero + q.b. per gli acini d'uva
  • 200 g di Champagne
    200 g di Prosecco
  • 300 g di panna, qualsiasi tipo
  • 250 g di uva rossa o bianca
  • 1 limone il succo spremuto fresco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 6.3 g
Calorieën 1196 kJ / 286 kcal
Vetten 7 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 43.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...