Bignè craquelin ai lamponi e cioccolato bianco

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 35min
Totaal 6u. 10min
12 pezzi

Ingrediënten

Crema al cioccolato bianco
  • 150 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
Ripieno di lamponi
  • 300 g di lamponi
    300 g di lampone surgelato
  • 30 g di zucchero
Crumble
  • 80 g di burro a temperatura ambiente, in pezzi
  • 70 g di zucchero grezzo di canna
  • 80 g di farina tipo 00
Pasta al vapore
  • 250 g di acqua
  • 90 g di burro in pezzi
  • 10 g di zucchero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 150 g di farina tipo 00
  • 4 uova
Crema al cioccolato bianco
  • 250 g di mascarpone freddo
Terminare la preparazione
  • zucchero a velo (optioneel) per servire

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 pezzo

Natrium 219.5 mg
Eiwitten 6.8 g
Calorieën 1894.5 kJ / 452.8 kcal
Vetten 32.2 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 19.1 g
Koolhydraten 35.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...