Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna al cioccolato
- 75 g fecola di patate
- 75 g farina
- 30 g cacao amaro in polvere
- 5 uova
- 150 g zucchero
Ganache al cioccolato e amarene
- 400 g di panna fresca liquida
- 60 g di sciroppo di amarena
- 600 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
Terminare la preparazione
- 200 g di panna fresca liquida
- latte q.b. per bagnare
- 100 g di amarene sciroppate
- foglioline di menta fresca q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3796.3 kJ / 907.3 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 63.2 g
- Verzadigd vet
- 36.9 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 88.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Danubio salato
3 Std.
Pesche dolci
2 Std.
Donuts glassati
4h
Torta estasi
45 min
La colomba perfetta
7 Std.
Panini arcobaleno
5hod.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby® (TM6)
2 Std.
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8h
Bombette di Carnevale ripiene
1 godz.
Sciroppo miele e zafferano
1 godz.
Stelle filanti e coriandoli dolci
1 Std. 45 Min