Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna al cioccolato
- 75 g fecola di patate
- 75 g farina
- 30 g cacao amaro in polvere
- 5 uova
- 150 g zucchero
Ganache al cioccolato e amarene
- 400 g di panna fresca liquida
- 60 g di sciroppo di amarena
- 600 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
Terminare la preparazione
- 200 g di panna fresca liquida
- latte q.b. per bagnare
- 100 g di amarene sciroppate
- foglioline di menta fresca q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3796.3 kJ / 907.3 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 63.2 g
- Verzadigd vet
- 36.9 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 88.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Pane cicci
4h 30min
Merendine yo-yo
1h
La colomba perfetta
7u.
Menù: Polpette di carne, agretti e salsa allo yogurt: torta al cioccolato (senza glutine) (Bimby Friend)
1h
Colomba
9h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2 Std.
Madeleine alla vaniglia da “La ricerca del tempo perduto”
1h
Tagliatelle al ragù (Bimby Friend)
1h
Torta pinguino
1h 30min