Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di burro freddo, a tocchetti
- 120 g di zucchero
- 3 tuorli
- 3 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 200 g di zucchero
- 135 g di albumi (circa 4 albumi)
- 200 g di frutta candita mista a tocchetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1823.9 kJ / 435.9 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 68.1 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 88.1 g
- Natrium
- 2.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema per albicocche ripiene
30min
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1h 50 min
Torta di ciliegie
1h 30min
Crostata con rose di mele
2h
Crostata con crema e amaretti al caffè
2h
Crostata alle mele cotogne
1h 30min
Torta soffice mascarpone e fragole
1h 10min
Crostata di castagne
2h 30 min
Crostata ai cachi
1h
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Crostata alle fragole
2h