Crostata torronata

Crostata torronata

4.8 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
12 fette

Ingrediënten

Pasta frolla
  • 300 g di farina tipo 00
  • 150 g di burro freddo, a tocchetti
  • 120 g di zucchero
  • 3 tuorli
  • 1 pizzico di sale
  • 3 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
  • 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 200 g di zucchero
  • 135 g di albumi (circa 4 albumi)
  • 200 g di frutta candita mista a tocchetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 2.6 mg
Eiwitten 5.9 g
Calorieën 1823.9 kJ / 435.9 kcal
Vetten 68.1 g
Vezels 88.1 g
Verzadigd vet 17.4 g
Koolhydraten 22.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...