Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a tocchetti
- 120 g di zucchero
- 3 tuorli
- 1 pizzico di sale
- 3 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 200 g di zucchero
- 135 g di albumi (circa 4 albumi)
- 200 g di frutta candita mista a tocchetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1823.9 kJ / 435.9 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 68.1 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 88.1 g
- Natrium
- 2.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baci di dama alle nocciole
2 Std. 30 Min
Crespelle ai formaggi
2 Std. 30 Min
Pesche dolci
2h
Torta noci e cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2h
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
2u. 40min
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Riccioli mantovani
1h 20min
Torta di ciliegie e mandorle
1 Std.
Scarcedda lucana
2h
Bostrengo
1 Std. 30 Min
Plumcake al limone e mirtilli
4h