Orzechowe gryczotto z tymiankiem

Orzechowe gryczotto z tymiankiem

3.4 10 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porcje

Ingrediënten

  • 300 g kaszy gryczanej, niepalonej
  • 650 g wody
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • 80 g orzechów włoskich, łuskanych
  • 20 g orzechów laskowych
  • 5 g tymianku, świeżego
  • 40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 2 ząbki czosnku
  • 40 g cebuli
  • 30 g masła
  • ½ łyżeczki soli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Eiwitten 18 g
Calorieën 2376.8 kJ / 567.7 kcal
Vetten 32.2 g
Vezels 6.4 g
Koolhydraten 57.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...