Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olej, do natłuszczenia przystawki Varoma
- 2 bakłażany (ok. 250 g każdy)
- 90 - 100 g pasty miso
- 20 g mirinu
- 15 g cukru
- 20 g sake
- 160 g wody
- 1 łyżeczka ziaren sezamu, uprzednio uprażonych, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 735 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragout z marynowanym tofu
1 Std. 40 Min
Karmelizowane bakłażany z sosem tahini i granatem
55 min
Kwaśne curry rybne (Fish ambul thiyal)
1h
Paneer
4h 5min
Curry z serem paneer
5 Std.
Bakłażany bhurta
30min
Polędwica z tuńczyka w nori
1h
Tost z jogurtem tahini i grzybami miso
45min
Wegetariańskie chop suey
1h 5min
Wegetariańskie zielone curry z ryżem
50 min
Indyjski ser ze szpinakiem (Palak Paneer)
45min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 Std. 40 Min