Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 60 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 400 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, odsączonej, opłukanej
- 30 g koncentratu pomidorowego
- 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
- ¼ - ½ łyżeczki syropu z agawy
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 ogórki konserwowe, pokrojone w plasterki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 657.4 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3h
Wegańskie "mięso"
1h 15 min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55min
Pasta z cukinii i soczewicy
1h 10min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Pasztet warzywny z soczewicą
2h 30 min
Pasta wegetariańska
10 min
Pasta bezjajeczna
5 min
Pasztet pieczarkowy
2 Std. 50 Min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 min
Pasztet sojowy z pistacjami
15h