Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina di grano + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema pasticcera
- 250 g di latte
- 25 g di farina di grano
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 35 g di zucchero
- 5 g di zucchero vanigliato
- ½ cucchiaino di acqua di fiori d'arancio
Terminare la preparazione
- 800 g di albicocche sciroppate, a metà
- 1 tuorlo
- 20 g di granella di zucchero
- 30 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1279 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Delizia al cioccolato
40 min
Torta soffice al cioccolato e pere
1h 10min
Torta di ricotta
50 min
Torta marmorizzata
2 Std.
Torta al cioccolato e peperoncino
55 min
Trancetti cioccolatte
1 godz. 55 min
Brodetto romagnolo
50 min
Focaccia dolce alle nocciole
1 godz. 45 min
Biscotti al burro
50 min
Torta pazientina
3hod. 55min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Ventaglietti ricoperti
2 Std. 40 Min