Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paneer - formaggio fresco indiano
- 1800 g di latte intero
- 30 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- olio per frittura, q.b.
Curry
- 200 g di cipolla, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, pulita e a pezzi
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di semi di finocchio secchi
- 4 chiodi di garofano
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di pomodori, a pezzi
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline tritate + q.b. per servire
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di garam masala
- 1 pizzico di sale
- 200 g di latte di cocco
- 400 g di piselli surgelati, scongelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3217.5 kJ / 769 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 58 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Tabulè speziato
2h 10min
Riso Kashmiri
30 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 Std. 50 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Chili (vegan)
40 Min
Noodle di soba con tofu
35 Min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13 Std.
Verdure al curry
1 Std.
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min