Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 70 g de carotte, coupée en tronçons
- 1500 g d'eau
- 400 g de cocos de Paimpol
- 4 saucisses
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 300 g de tomates mondées
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 2 brins de persil plat frais, équeutés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326.2 kJ / 318.2 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 dk
Rougail aux chipolatas
50 dk
Rougail saucisse
50 dk
Sauté de porc au curry
1sa
Filet mignon au cidre
35min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2sa
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1sa
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Mogettes à la charentaise
13 Std. 15 Min