Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil spray, for greasing
- 50 g vermicelli noodles
- water, for steaming
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled, cleaned and cut into thirds
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 20 sprigs fresh coriander, leaves and stalks roughly chopped
- 1 cube palm sugar (2 cm)
- 5 eggs
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp lime juice
- ⅛ tsp salt (optional)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 20 g oil
- sweet chilli sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1132.4 kJ / 269.6 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1174.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef stroganoff
35 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Thai beef salad
1h 20 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Pork san choy bau
25min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Pork with black bean sauce
30min
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 Std.