Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil spray, for greasing
- 50 g vermicelli noodles
- water, for steaming
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled, cleaned and cut into thirds
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 20 sprigs fresh coriander, leaves and stalks roughly chopped
- 1 cube palm sugar (2 cm)
- 5 eggs
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp lime juice
- ⅛ tsp salt (optional)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 20 g oil
- sweet chilli sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1132.4 kJ / 269.6 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1174.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and chicken laksa
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Chicken and cashews
55min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Pork with black bean sauce
30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Fish with ginger lime sauce
35min
Chicken and almond stir-fry
30min
Ginger chicken wings
40min
Asian-style pork noodles
1h
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h