Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil spray, for greasing
- 50 g vermicelli noodles
- water, for steaming
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled, cleaned and cut into thirds
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 20 sprigs fresh coriander, leaves and stalks roughly chopped
- 1 cube palm sugar (2 cm)
- 5 eggs
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp lime juice
- ⅛ tsp salt (optional)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 20 g oil
- sweet chilli sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1132.4 kJ / 269.6 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1174.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Thai noodle and seafood salad
50min
Pork with black bean sauce
30 min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Prawn and mushroom crepes
50min
Thai-style fish cakes
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5 min
Warm satay chicken salad
55min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min