Mini pad Thai frittatas

Mini pad Thai frittatas

4.2 41 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • olive oil spray for greasing
  • vermicelli noodles
    50 g
  • water for steaming
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • skinless chicken thigh fillet cut into pieces (2 cm)
    300 g
  • medium raw prawns peeled, cleaned and cut into thirds
    12
  • spring onions/shallots trimmed and cut into slices
    3
  • fresh coriander leaves and stalks roughly chopped
    20 sprigs
  • palm sugar (2 cm)
    1 cube
  • eggs
    5
  • fish sauce
    2 tbsp
  • lime juice
    1 tbsp
  • salt (optional)
    ⅛ tsp
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • oil
    20 g
  • sweet chilli sauce to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1174.5 mg
Eiwitten 24.4 g
Calorieën 1132.4 kJ / 269.6 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...