Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ½ TL Salz, unjodiert
- 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 65 g frischer Kren, geschält in Scheiben (2-3 mm)
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 240 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 240 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Zucker
- 360 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 360 g Rote Rübe, roh, geschält. in Stücken (3 cm)
- 160 g Wasser
-
200
g Himbeeressig (mind. 5 % Säure)
of 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Kürbisketchup
2h 5min
Ribisel-Apfelessig
4 Std. 20 Min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Brennnessel-Eier-Nockerl
30min
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344 Std. 25 Min
Marillenröster
30min
Powidl
8h
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1h
Rote-Rüben-Schokoladengugelhupf
1h 30min
Letscho
40min