Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Mandeln
- 50 g Schokolade, in Stücken
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Msp. Backpulver
- 175 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 205 g Zucker
- 4 Eidotter
- 2 Prisen Salz
- 4 Eiklar
- 150 g Ribiselgelee
- 1 EL Rum (optioneel)
- 1 TL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1108 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polsterzipfl
2hod. 10min
Kärntner Reindling
2sa 40 dk
Topfengolatschen
50min
Sonntags-Striezel
2sa 15 dk
Salzstangerl
1h 25min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Nusspotize
2 godz. 20 min
Schokomousse-Biskuitroulade
2sa 30 dk
Mohnstrudel
2sa 30 dk
Nussbeugerl
1 Std. 55 Min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Nussstrudel
2sa 30 dk