Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Mandeln
- 50 g Schokolade, in Stücken
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Msp. Backpulver
- 175 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 205 g Zucker
- 4 Eidotter
- 2 Prisen Salz
- 4 Eiklar
- 150 g Ribiselgelee
- 1 EL Rum (optioneel)
- 1 TL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1108 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min
Polsterzipfl
2h 10 min
Batzerlgugelhupf
2h 50 min
Gerührter Germgugelhupf
2h
Nussbeugerl
1h 55min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 Std. 30 Min
Malakofftorte
10h 20min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Nussstrudel
2 Std. 30 Min
Hausfreunde
50min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Eva's Sachertorte
1 Std. 40 Min