Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Gelatineblätter
-
170
g Weißwein, süßlich, und 2 EL für die Gelatine
of 170 g Apfelsaft und 2 EL für die Gelatine - 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack (optioneel)
- 75 g Kürbiskerne
- 2 Eier
- 2 Eidotter
- 100 g Zucker
- ½ Zitrone, Saft ausgepresst
- 500 g Mascarino, light
- 250 g Schlagobers
- 90 Stück Biskotten
- 390 g Apfelmus
- Kürbiskernöl zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2450 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4 Std. 20 Min
Mohnpalatschinken mit Zwetschkenröster
55 min
Marillen-Mascarpone-Eis
3 Std. 35 Min
B'soffene Kapuziner
1h
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2h 30 min
Gratinierte Kirschen
30 min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4 Std. 45 Min