Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g orzeszków piniowych
- 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
- 300 g ryżu
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- 1 szczypta ziela angielskiego, mielonego
- 850 g wody
-
2
czubate łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 60 g rodzynek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1313 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragout z marynowanym tofu
1h 40min
Dip z karczochów i tofu
5 Min
Pasztet z brukwi
2h 5min
Pilaw z bakaliami
50min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40 Min
Kokosowy pilaw z orzechami nerkowca
1h
Orzechowe gryczotto z tymiankiem
45 Min
Samosy z farszem ziemniaczanym i kolendrą
1 Std. 30 Min
Bob czorba
13h 15min
Makaron z sosem orzechowym w stylu tajskim
25 min
Wegetariańskie curry ziemniaczane z kalafiorem (aloo gobi)
1h 10min
Jambalaya
1h