Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g szalotki, przekrojonej na pół
- 1 łyżka curry, mielonego
- 20 g oliwy z oliwek
- 40 g zielonej soczewicy, suszonej, opłukanej pod zimną, bieżącą wodą
- 1000 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l) - ½ - 1 łyżeczka soli
- 500 g brukselki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 391 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kremowa zupa batatowo-pomarańczowa
30 min
Pasztet z brukwi
2h 5min
Zupa jabłkowo-selerowa
40 min
Zupa krem z topinamburu i pora
1 godz.
Zupa z ciecierzycy z jarmużem
50 min
Zupa z fenkułem i komosą ryżową
25 min
Zupa krem z soczewicy z kurkumą
40 min
Zupa krem z liści rzodkiewki z rzodkiewkami na parze
40 min
Zupa brukselkowo-serowa
35 min
Zupa selerowa aksamitna
25 min
Zupa krem z porów
30 min
Rozgrzewająca zupa z czerwonej soczewicy
35 min