Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 60 g de raisins secs
- 60 g de pignons de pin
- 400 g d'épinards frais
- ½ c. à café de sel
- 100 g de roquefort, coupé en morceaux
-
1
paquet de pâte filo (ou phyllo)
of 1 paquet de feuilles de brick - 50 g de beurre doux, fondu
- 1 œuf, battu
-
1
c. à soupe de graines de pavot (optioneel)
of 1 c. à soupe de graines de sésame (optioneel) - 50 - 80 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelette au chèvre et aux oignons
50 min
Samoussa pomme de terre coriandre
45 min
Croustillant méditérranéen
1h 15 min
Tartelette à l'avocat
45 min
Rouleaux de printemps au chèvre frais
40 min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Tartelette courgette-brebis
50 min
Samoussa aux épinards
1h
Bricks aux légumes et à la tome
1h
Petits croustillants chèvre-olive
20min
Muffins au comté et épinards
1h
Samoussas au thon
35 min