Croustillants aux épinards et roquefort

Croustillants aux épinards et roquefort

3.9 42 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
24 morceaux

Ingrediënten

  • 100 g d'huile d'olive extra vierge
  • 60 g de raisins secs
  • 60 g de pignons de pin
  • 400 g d'épinards frais
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de roquefort coupé en morceaux
  • 1 paquet de pâte filo (ou phyllo)
    1 paquet de feuilles de brick
  • 50 g de beurre doux fondu
  • 1 œuf battu
  • 1 c. à soupe de graines de pavot (optioneel)
    1 c. à soupe de graines de sésame
  • 50 - 80 g de fromage à tartiner type Philadelphia

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 morceau

Eiwitten 2 g
Calorieën 494 kJ / 118 kcal
Vetten 10 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...