Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de farine d'épeautre, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 50 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 100 g de carottes, coupées en morceaux
- 50 g de poireau, coupé en tronçons et un peu pour la finition
- 200 g de ricotta fraîche
- 2 œufs
- 1 blanc d'œuf
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 8 tomates cerise
- 8 billes de mozzarella
- 8 olives noires dénoyautées
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1441 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgettes farcies avec du riz aux tomates
1 Std. 30 Min
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1 godz.
Biscuits poisson d'avril
55 min
Gaufre de légumes
35 min
Quiche sans pâte aux haricots verts et pommes de terre
1 godz.
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45 min
Croquettes de cabillaud, frites de carotte
1 godz. 15 min
Nids de spaghetti
1 godz.
Tartelette aux légumes d'été
50 min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2 Std. 30 Min
Galettes de légumes
35 min
Chaussons aux légumes
40 min