Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gazpacho
- 3 arance, preferibilmente biologiche, la scorza e il succo
- 800 g di carote novelle pelate, a pezzi
- 240 g di cetrioli pelati, senza semi, a pezzi
- 30 g di cipollotto
- 300 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini rasi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
Chantilly
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco
- 1 pizzico di sale
- crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1019 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 min
Gelato al tè verde
10 godz. 15 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Gazpacho di carote
10min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Gazpacho finocchio e mela
15min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 godz.
Gazpacho indiano
2h 10 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min