Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gazpacho
- 3 arance, preferibilmente biologiche, la scorza e il succo
- 800 g di carote novelle pelate, a pezzi
- 240 g di cetrioli pelati, senza semi, a pezzi
- 30 g di cipollotto
- 300 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini rasi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
Chantilly
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco
- 1 pizzico di sale
- crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1019 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Gazpacho indiano
2hod. 10min
Borscht
25min
Marinatura all'ananas
20min
Salsa greca
10min
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
25min
Zuppa di miso con soba
55min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Crema di cipolle e timo
1h
Gazpacho feta e cetrioli
1sa 10 dk
Gazpacho prosciutto e melone
2hod. 10min